missie, visie

Missie

Het bestaansrecht van Westerman Advies & Begeleiding zit in het coachen en ondersteunen van klanten bij bedrijfstechnische en veiligheidskundige vraagstukken. Het doel is daarbij om een kwalitatieve  bijdrage te leveren aan hun succes.

 

Visie

Het is onze visie dat alle adviezen en diensten gegrond en te verifiren moeten zijn.  Daarnaast zijn we van mening dat kennis, aandacht en betrokkenheid uiteindelijk zal leiden tot (uw) succes; wij vinden dat onze klanten dat verdienen. Het gevolg is vaak een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Westerman Advies & Begeleiding rust op drie pijlers:

  • adviseren en begeleiden
  • certificeren
  • opleiden

Elk blokje in ons logo, staat voor n van deze pijlers, zodanig gestapeld, dat ze de trap vormen naar succes, w succes...   w succes is immers gn toeval!

 

Winfred Westerman

Westerman, Winfred

Medio 2004 ben ik gestart met mijn bedrijf en heb mij gericht op de dienstverlening bij het opzetten en in stand houden van kwaliteit-, arbo- en milieuzorgsystemen. Sinds 1990 ben ik werkzaam in de GWW sector; bij verschillende landelijke bedrijven waarvoor ik nog steeds werkzaamheden verricht. Na MTS WW, HTS Bedrijfskunde het diploma n certificaat HVK gehaald en vooral in de praktijk geleerd. Ik ben gedreven in wat ik doe en werk vooral met plezier.

Naast mijn werk heb ik een passie voor zeilen en met name wedstrijdzeilen in de contender klasse. Zowel in het werk als bij het zeilen kijk ik naar veranderende omstandigheden en anticipeer daar op.

Indien u nader kennis wilt maken dan verneem ik het graag.

Winfred1
2576
2015 Contender World Championship Medemblik Netherlands04 0197-550x366
traplopen2